Her på denne nettsiden finner du informasjon om alternative utdanningsmetoder, samt informasjon om læreteknikker og andre ting relatert til utdanning. Utdanning er nøkkelen til fremtiden, det finnes mye forskning på temaet, samt forskjellige filosofier rundt hvilke metoder som fungerer best. I dette myldret av informasjon er det lett å føle seg litt i villrede, men med utdanning er det nå engang sånn at for mye kunnskap er bedre enn for lite. Her får du informasjon og kunnskap om utdanning, slik at du selv kan ta en informert beslutning angående hva du selv mener fungerer best.

Uansett om du er lærer, student eller foresatt kan du finne mye verdifull informasjon på disse sidene. Om du ønsker å sende barna dine på Steinerskolen, om du ønsker deg et studieopphold i utlandet, om du ønsker å finpusse studieteknikken, om du ønsker å være mer sosial under studiene eller sliter mentalt på grunn av dette, vil du finne informasjonen du søker på denne siden. Du vil også finne informasjon om hvorfor det er viktig at barna begynner å lære i en tidlig alder, og at det noen ganger kan være verdifullt å få nese ut av læreboka. De som tenker på å søke ved ett av landets åtte universiteter, kan her også finne den informasjonen som de trenger.

Til slutt er det viktig å nevne at læring er en subjektiv greie, og at det som fungerer for noen, ikke nødvendigvis fungerer for andre. Man skal respektere at det finnes forskjellige syn på læring, blant forskjellige folk.